پیوند ممبرین چیست؟

پیوند ممبرین: Acellular Dermis که در اصطلاح ممبرین نامیده می شود از بافت آلوگرافت انسانی (آلوگرافت به پبوند بافت از یک انسان متوفی به انسان دیگر گفته می شود) به دست می آید و برای کاربرد در زمینه پریودنتیکس یا علم مربوط به جراحی لثه به کار می رود.

دکتر صادق آقاجری، جراح لثه و متخصص ایمپلنت دندان، در این مطلب از سایت کلینیک دندانپزشکی خود، مطابی در رابطه با موضوع پیوند ممبرین را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است. برای کسب اطلاعات در این زمینه، تا پایان این مقاله با ما همره باشید. شکل ظاهری آلوگرافت مینرال سفت است و دارای رنگ سفید می باشد. کاربرد این ماده به عنوان فیلر برای بیماران مبتلا به مشکلات لثه می باشد که لثه آن ها دچار تحلیل شده است. ممبرین به دلیل خاصیت منحصر به فردی که دارد، فراهم کننده محیطی مناسب و شرایطی مطلوب برای ترمیم استخوان و انجام پیوند می باشد.

همان طور که ممکن است در جریان باشید، اگر شما دارای دندانی بیمار باشید که منجر به  ترشح از ناحیه لثه شده باشد، و یا دچار لق شدگی باشد اما نسبت به کشیدن آن هیچ اقدامی نکنید و به حال خود بگذارید، به مرور زمان دندان بیمار موجب آسیب به استخوان فک ناحیه اطراف خود خواهد شد. در چنین  شرایطی، استخوان فک تحلیل رفته برای ترمیم نیاز به پودر استخوان و ممبرین خواهد داشت. ممبرین یک کاور است که وظیفه آن ممانعت از راه یابی سلول های لثه ای می باشد که با سرعت بالا رشد می کنند و سعی دارند به محیط ساخته شدن استخوان فک، رسوخ کنند.

هزینه انجام پیوند ممبرین در سال 1400 است؟

خدمات قیمت پیوند ممبرین
سیسنوس لیفت همراه با پیوند پودر استخوان و ممبران 3.000.000 الی 4.000.000 تومان
پیوند استخوان و ممبران 1.000.00 الی 1.800.000 تومان
پیوند استخوان و ممبران تا سه دندان مجاور برای کاشت ایمپلنت 5.000.000 الی 8.000.000 تومان
پیوند استخوان با ممبران به همراه کاشت ایمپلنت تا سه دندان مجاور برای پوشاندن نواقص 5.000.000 الی 8.000.000 تومان

هزینه ان


جام پیوند ممبرین، بستگی به حجم و اندازه مورد نیاز و همچنین مواد مورد استفاده برای این کار دارد. کلینیک دنداپزشکی دکتر آقاجری ارائه دهنده با کیفیت ترین خدمات، ضمن داشتن مناسب ترین قیمت می باشد.

شما می توانید برای ویزیت پزشکی توسط بهترین متخصص جراحی های لثه  و کاشت ایمپلنت، برای تعیین نوبت از طریق سایت دکتر آقاجری اقدام نمایید و یا با شماره های مطب تماس حاصل فرمایید. کلینیک دندانپزشکی دکتر آقاجری تضمین کننده سلامت دندان های مراجعین عزیز می باشد.

موارد استفاده از پیوند ممبرین چه می باشد؟

  • استفاده از آن در نواحی که کاشت ایمپلنت صورت گرفته است در انجام جراحی های سینوس لیفت
  • بکارگیری ممبرین در مناطق Fenestration و Dehiscence
  • استفاده از ممبرین در حفره های ناشی از انجام جراحی قطع کردن نوک ریشه دندان ( Apicectomy)
  • کاربرد ممبرین به عنوان ماده پرکننده در لثه بیماران
  • پس از کشیدن ریشه دندان، به منظور پر کردن حفره ایجاد شده حاصل از کشیده شدن دندان، از پیوند ممبرین به همراه DBM استفاده می شود. توجه به این نکته ضروری است که فیلر و حفره کاملا با یکدیگر تطابق داشته باشند چراکه در صورت عدم تطبیق و به وجود نیامدن گیر مناسب، عمل بازسازی استخوان با کندی انجام خواهد شد.
  • از ممبرین با هدف ایجاد افزایش حجم در لثه بیمار و همچنین تقویت بافت نرم استفاده می شود.
  • پر کردن حفره دندان کشیده شده به همراه DBM، البته باید توجه داشته باشید کاملا منطبق با حفره دندان پر شود و گیر مناسبی ایجاد کند زیرا در غیر این صورت باعث تاخیر در روند ترمیم استخوان می گردد.

موارد استفاده از پیوند ممبرین چه می باشد؟

شرایط آماده سازی قبل از انجام عمل پیوند ممبرین چیست؟

چیزی که از همه بیش تر حائز اهمیت است، نحوه آماده سازی بستر گرافت، جهت انجام بازسازی لثه می باشد. به همین دلیل رعایت تمامی نکات بهداشتی و عاری از میکروب به منظور کم کردن خطرات ناشی از انجام این کار بسیار ضروری است. لازم به ذکر است که اندازه پیوند ممبرین، متناسب با نیاز بیمار و تشخیص پزشک، تعیین می شود.

4.7/5 - (24 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *