ایمپلنت نئودنت

درباره ایمپلنت نئودنت چه می دانید؟

ایمپلنت نئودنت: تا به امروز، انواع مختلفی از سیستم های ایمپلنتی طراحی و ساخته شده اند که هر کدام بنا بر شرایط مختلفی به کار می روند؛ اما سیستم ایمپلنت نئودنت به گونه ای طراحی و ساخته شده است که با صرف حداقل هزینه و همچنین طی کردن کم ترین پروسه درمانی و در کوتاه ترین زمان ممکن، به مرحله اجرا درآید.

دکتر صادق آقاجری، متخصص جراحی لثه و ایمپلنت دندان ، با توجه به وضعیت استخوانی بیماران و نیاز آن ها ، به انتخاب بهترین نوع ایمپلنت قابل کاربرد بر روی لثه مراجعین عزیز می پردازد؛ در این مقاله به بررسی ایمپلنت نئودنت و انواع سیستم های آن خواهیم پرداخت.

پیشینه و رزومه ایمپلنت نئودنت به چه صورتی است؟

شرکت ایمپلنت نئودنت از سال 1993 میلادی در کوریتیبای برزیل فعالیت خود را به  صورت حرفه ای شروع کرده است؛ در سال 2012 گروه اشترومن اقدام به خریداری کردن بخشی از این شرکت نمود که این موضوع منجر به پیشرفت چشمگیر نئودنت و بالاتر رفتن کیفیت محصولات این شرکت شد.

به این ترتیب عملکرد این شرکت روز به روز ارتقاء یافت، و از سال 2015 به طور رسمی یکی از زیر مجموعه های اصلی گروه اشترومن به  شمار می آید که نشان دهنده سطح بالای کیفی محصولات نئودنت می باشد. توجه به این موضوع خالی از لطف نیست که محصولات ارائه شده توسط این شرکت همگی دارای گواهینامه های CE FDA ،ISO می باشند.

شرکت نئودنت هم اکنون یکی از بزرگ ترین شرکت های ایمپلنت دنیاست که از نظر رنکینگ جهانی در رده دوم قرار دارد و ارائه دهنده طیف وسیعی از خدمات و محصولات به جامه دندانپزشکان می باشد.

قیمت ایمپلنت نئودنت در سال 1400

برندهزینه ایمپلنت نئودنتسازندهضمانت
ایمپلنت نئودنت آکوا15,000,000سوییس – برزیل15 سال
ایمپلنت نئودنت + روکش15,000,000سوییس – برزیل15 سال

برای اطلاع دقیق از قیمت ها کلیک نمایید: قیمت ایمپلنت دندان

شرکت ایمپلنت نئودنت، ارائه دهنده چه سیستم هایی می باشد؟

شرکت ایمپلنت نئودنت، ارائه دهنده سیستم های بسیار زیاد و متنوعی می باشد که از جدیدترین انواع آن می توان از سیستم Grand Morse اشاره کرد که در ایران در طیف وسیعی کاربرد دارد؛ این سیستم بیش تر از دو دهه مورد تحقیق و آزمایش قرار گرفته است و در سه طرح قابل ارائه می باشد که عبارتند از:

  • Titamax
  • Helix
  • Drive

هر کدام از این سیستم های ایمپلنتی، متناسب با استخوان ها متفاوتی به کار می روند و مزایا و معایب مختص به خود را دارند که دکتر آقاجری پس از بررسی های لازم و ویزیت بیمار، از بهترین طرح متناسب با شرایط مراجع، استفاده خواهند کرد.

ویژگی اصلی سیستم های Grand Morse چه می باشد؟

نکته مهمی که باعث ایجاد تفاوت در ایمپلنت های کمپانی های مختلف می شود، کیفیت سطح ایمپلنت می باشد؛ به میزانی که کیفیت سطح ایمپلنت بالاتر رود، سرعت تحلیل استخوان های اطراف ایمپلنت ها کاهش می یابد و خط تیره بیس آن کمتر و دیرتر دیده می شود، همچنین مسئله مهم دیگر کیفیت قطعات اتصال پروتزی می باشد که به میزانی که با کیفیت تر باشند، پروتز دیرتر شل می شود.

ایمپلنت های دندانی دارای سطوح مختلفی هستند که عبارتند از:

  1. سطح SLA
  2. سطح HSA
  3. سطح RBM
  4. سطح SLAtive
  5. سطح FRIADENT PLUS
  6. سطح MTX

هر کدام از این سطوح دارای ویژگی های منحصر به فرد و خاص خود هستند که در صورت استفاده از آن ها نتاج مشخصی را مشاهده خواهیم کرد.

اما سطح مورد استفاده در سیستم های Grand Morse، نوعی از سطوح توسعه یافته SLA می باشد و آکوا نام دارد و دارای ثبات و طول عمر بسیار بالایی می باشد؛ از این موضوع می توان به عنوان مهم ترین آپشن سیستم های Grand Morse یاد کرد. سطح آکوا به دلیل ویژگی آب دوست یا هیدروفیل بودن بالایی که دارد، دارای پایداری بسیار زیادی می باشد، و حتی در کاربرد با استخوان های نرم هم  تضمین شده می باشد.

لازم به ذکر است که فیکسچرهای سیستم ایمپلنتی Grand Morse به دو صورت سطح NeoPoros و یا سطح NeoPoros با پوشش آکوا قابل عرضه می باشد. بنابراین تمام فیکسچرهای Grand Morse  با سطح NeoPoros ارئه می شود. در این شرایط سندبلاستینگ به وسیله پارتیکل سایزهای تحت کنترل و با سرعت و فشار تحت نظر، حفره های هم اندازه بر روی سطح ایمپلنت ایجاد می کند. در مقیاس بزرگ اندازه ها بین 15 تا 30 میکرومتر و در مقیاس کوچک بین 0.3 تا 1.3 میکرومتر می باشد.

مزایا و معایب سیستم Grand Morse در ایمپلنت نئودنت چه هستند؟

مزایای این سیستم نسبت به معایب آن چشمگیرتر می باشد و باعث می شود در تصمیم گیری درباره انتخاب و یا عدم انتخاب، نوک پیکان به سمت کاربرد این سیستم نشانه رود. از مزایی این سیستم می توان به وجود زمینه ای برای قابلیت سوئیچینگ، وجود تنوع بالا و وسعت انتخاب در قطعات پروتزی، ضمانت نامه دائمی تا پایان عمر و وجود سطح آکوا و NeoPoros اشاره کرد، تنها عیب این سیستم، عدم وجود کاوراسکرو در بسته بندی های فیکسچرها می باشد.

ایمپلنت نئودنت چیست؟

نوعی دیگر از انوع ایمپلنت های دندانی می باشد که دارای ساختار ویژه ای است به گونه که ایمپلنت نئودنت به گونه ای که با صرف حداقل هزینه و همچنین طی کردن کم ترین پروسه درمانی و در کوتاه ترین زمان ممکن، به مرحله اجرا درآید.

مزیت ایمپلنت نئودنت چیست؟

از مزایی این سیستم می توان به وجود زمینه ای برای قابلیت سوئیچینگ، وجود تنوع بالا و وسعت انتخاب در قطعات پروتزی، ضمانت نامه دائمی تا پایان عمر و وجود سطح آکوا و NeoPoros اشاره کرد.

کدام کلینیک ارائه دهنده ایمپلنت نئودنت است؟

دکتر آقاجری متخصص جراحی لثه و ایمپلنت دندان می باشد و درکلینیک خود از انواع ایمپلنت های مرغوب و با کیفیت و همچنین ایمپلنت نئودنت با استفاده از مدرن ترین ابزار آۀات جراحی استفاده می کند.

4.9/5 - (52 امتیاز)

0 دیدگاه

  1. حمیدی گفت:

    قیمت ایمپلنت نئودنت آیا باز هم تخفیف داره؟ یا قیمت همینه دکتر؟

    • seobartar6 گفت:

      پایین ترین قیمتی است که ما ارائه می دهیم و اگر در سایت ثبت نام کنید هر ماه 2 تا ایمپلنت رایگان قرعه کشی داریم و یا 10 در صد تخفیف به صفح قرعه کشی ایمپلنت مراجعه فرمایید و فرم را پر کنید.

  2. سعیدی گفت:

    شرایط اقساطی ایمپلنت نئودنت چگونه است؟ آیا جراحی لثه را هم اقساطی انجام میدهید؟

    • کرم زاده گفت:

      سلام شرایط اقساطی به این صورت است که مبلغی از هزینه ایمپلنت را به صورتی نقدی پرداخت میکنید و الباقی را طی چند فقره چک به صورت اقساط میپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *