چه خوب است که با آشنایی با مراحل ایمپلنت دندان برای این کار اقدام کنید. دانستن مراحل ایمپلنت دندان برای همه و بخصوص برای افراد شاغل بسیار مهم است. چرا که می توانند محدوده زمانی درمان دندان خود را تخمین بزنند و زمان خود را برای رفت و آمد به دندانپزشکی تنظیم کنند.
قبل از اینکه مراحل ایمپلنت دندان را توضیح دهیم لازم است بدانیم ایمپلنت چیست ؟
دندان هایی که ریشه آنها به قدری خراب است که توانایی قرار دادن روکش و هیچگونه ترمیمی ندارند ، نمی توان آن را نگه داشت . راه چاره برای اینگونه دندانها ایمپلنت دندان است.
ریشه دندان را از لثه خارج کرده و پین های باریک که از جنس تیتانیوم خالص هستند داخل استخوان فک قرار داده می شود.
دندان متحرک با استفاده از پیچ مخصوص ، قابل اتصال بر روی این پایه ها هستند .
ایمپلنت چیست
قدم اول کاشت ایمپلنت :مشاوره و ویزیت کامل توسط متخصص . بررسی کامل شرایط دهان و دندان ، لثه و انتخاب طرح درمانی مناسب فرد. ایمپلنت دندان یک روش کاملا تخصصی برای درمان دندانها است بنابراین حتما به پزشک متخصص مراجعه شود.
قدم دوم کاشت ایمپلنت : کشیدن دندان . پس از بررسی های اولیه که در نتایج پایان کار بسیار مهم و تاثیرگذار است ، ریشه دندان باید کشیده شود.
قدم سوم کاشت ایمپلنت : قراردادن پایه ایمپلنت در دهان .پیچ فلزی که از جنس تیتانیوم است و در استخوان وارد می شود و به عنوان پایه نگه دارنده دندان قرار می گیرد. این مرحله بسیار مهم است چراکه بی حسی شما باید بگونه ای باشد که هیچ دردی را حس نکنید. ممکن است در مواردی پزشک متخصص ، تشخیص بدهد که بیمار را بیهوش کند.
انواع پایه های ایمپلنت را در تصویر مشاهده می کنید.
انواع پایه های ایمپلنت
بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان فک (حدود 5 تا 7 ماه بستگی به موقعیت دندان در فک دارد) آماده مراحل بعدی کاشت ایمپلنت دندان خواهید بود.
پایه وارد شده در فک به سرعت با استخوان مجاور شروع به استخوان سازی می نماید و در نهایت همچون یک ریشه محکم در دهان تثبیت می شود.
قدم چهارم در کاشت ایمپلنت :اگر شما ایمپلنت دندان جلویی را انجام دهید ، برای حفظ زیبایی ، پزشک متخصص تا اتمام مراحل یک روکش موقت بر روی آن قرار می دهد.
قدم پنجم برای ایمپلنت دندان : پس از تثبیت پایه ایمپلنت در دهان قالب گیری برای تاج دندان انجام می شود.انتخاب پروتز می تواند ثابت یا متحرک باشد.
قدم نهایی کاشت ایمپلنت : تاج دندان که در لابراتوار ساخته شده بر روی پایه ایمپلنت توسط یک پیچ متصل می شود و کار ایمپلنت دندانی شما به پایان می رسد.
نکته مهم این است که با توجه به دائمی بودن کاشت ایمپلنت ، باید به توصیه های لازم و مراقبتهای پس از ایمپلنت عمل کنید. دکتر متخصص زیبایی رعایت تمامی موارد مهم بهداشتی را به شما متذکر می شود. بدیهی است هرچه بیشتر به مراقبت های دهان و دندان خود توجه بیشتری کنید ، دندان های سالم تری خواهید داشت.
دکترآقاجری با سالها فعالیت و سابقه در این عرصه با تیمی مجرب کار جراحی ایمپلنت شما را برعهده میگیرد.
بیشتر بخوانید : فرآیند ایمپلنت دندان
این سوالی است که برای اغلب بیماران پیش می آید. توجه کنید که ایمپلنت دندان ، جایگزین مناسب برای بی دندانی است برای قراردادن پایه ایمپلنت هیچ نیازی به تراش دادن سایر دندان ها نیست . بنابراین هیچگونه آسیبی به دندان های مجاور وارد نمی کند.
از جمله کسانی که می توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند شامل افراد زیر هستند:
هم چنین شما با بازدید از سایت دکتر صادق آقاجری میتوانید از سایر مقالات با خبر شده و با آگاهی تمام دست به جراحی بزنید.
تلفن : 02122887547-09384444595
برای اطلاع دقیق از قیمت ها کلیک نمایید: قیمت ایمپلنت دندان
5 Comments
سلام درصورتی که به پیوند پودر استخوان هم نیاز باشه، مراحل ایمپلنت چقدر طول میکشه تا سپری بشه؟
سلام از زمان کاشت ایمپلنت تا تحویل روکش دندان چند ماه طول میکشد؟
سلام من از انجام ایمپلنت و جراحی میترسم ایمپلنت درد داره؟
دکتر براتون مقدور است فیلم مراحل ایمپلنت دندان را هم در سایتتان بگذارید تا با نحوه کاره شما آشناتر بشیم؟
بله حتما از مراحل کار ایمپلنت هم فیلم تهیه میکنیم و در سایت آپلود میشود