همانطور که میدانید کاشت ایمپلنت بر روی دندان کشیده شده مناسب ترین روش درمان دندان از دست رفته است. با پیشرفت تکنولوژی روش های مختلفی برای کاشت ایمپلنت مورد استفاده دکترهای دندان پزشک قرار میگیرد. ایمپلنت دیجیتال یکی از جدید ترین روش های انجام ایمپلنت است.
در روش کاشت ایمپلنت دیجیتال با اسکن سه بعدی دهان یک دید خوب از دندان به دکتر های دندان پزشک میدهد. اسکن سه بعدی و شبیه سازی آن با کامپیوتر سبب میشود تا بررسی استخوان فک و قرار گیری رشته های عصبی برای دکتر سهل الوصول تر باشد. اسکن سه بعدی دهان سبب میشود که عمل کاشت ایمپلنت با کمترین برش و زمان سریع تر انجام شود. کاشت ایمپلنت با حداقل شکاف باعث میشود که کمترین خونریزی و تورم لثه را داشته باشیم.
در انجام عمل ایمپلنت سنتی دکتر دندان پزشک ناچار بود تمام لثه را شکاف داده تا به استخوان فک برسد، و محل قرار گیری رشته های عصبی را تعیین کرده و شرایط استخوان را بررسی نماید.
برای کاشت ایمپلنت دیجیتال بعد از تجویز دکتر دندان پزشک مبنی بر گرفتن اسکن دهان، بیمار بعد از گرفتن اسکن درمان خود را شروع میکند. دکتر با بررسی اسکن انجام شده به کاشت ایمپلنت دندان اقدام میکند.
دکتر دندان پزشک با آگاهی از محل نصب دندان و موقعیت استخوان فک پس از بی حسی موضعی بیمار شکاف کوچکی در لثه ایجاد میکند و با سوراخ کوچکی که در استخوان فک ایجاد کرده بستر کاشت پایه ایمپلنت را فراهم میکند. پس از کاشت پایه و جوش خوردن آن به استخوان فک اباتمنت و روکش را قرار میدهد.
به طور کلی نصب ایمپلنت برای اکثر افراد که استخوان فکشان رشد کامل داشته است بلا مانع است. اما برخی محدودیت های است که ممکن است عمل کاشت ایمپلنت را دچار اشکال کند.
از عوامل مشکل ساز ایمپلنت میتوان به عفونت، بیماری دیابت، سرطان و کسانی که اشعه درمانی میکنند اشاره کرد.
همانطور که مطلع هستید امروزه روش های مختلفی مانند؛ ایمپلنت فوری، مینی ایمپلنت و ایمپلنت دیجیتال برای کاشت ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرد که هر کدام با خصوصیاتی که دارند مورد استفاده قرار میگیرند. ایمپلنت های دیجیتال با هدف کاهش درد، سرعت انجام بالا و کاهش خونریزی از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.
با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های درمانی گوناگونی در دسترس است که وجه مشترک آن ها بهبود بیماری با کمترین عوارض و مناسب ترین کیفیت است. روش های درمانی دندان پزشکی به دلیل سابقه نه چندان مطلوب آن سبب خود داری افراد از انجام فرآیند های درمانی دندان پزشکی است. لذا با آمدن روش های درمانی جدید مانند ایمپلنت دیجیتال که از روش های خاص کاشت دندان است، دیگر جای نگرانی برای مراجعه کنندگان دندان پزشکی نیست.
ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با ایمپلنت های سنتی تفاوت خاصی ندارند. ففقط نحوه عمل ایمپلنت دیجیتال با سایر روش ها تفاوت دارد. از طرفی با توضیحاتی که داده شد، برتری روش نصب ایمپلنت دیجیتال را در مقایسه با سایر روش ها نمود میکند. اما تنها موردی که ایمپلنت دیجیتال را نسبت به سایر روش ها تمیز میدهد و ممکن است اشکال تصور شود، هزینه ی بالای این نوع ایمپلنت است. که با دانستن خدماتی که در این روش عاید شما میشود، این تفاوت قیمت به نظر مناسب است.
به طور کلی ساختار کاشت ایمپلنت در هر دو روش یکی است و تفاوت ها میان این دو روش تکنولوژی مورد استفاده در این دو روش است. در روش دیجیتال به دلیل اسکن سه بعدی که گرفته میشود، دکتر دندان پزشک دید بهتری نسبت به موقعیت دندان دارد در نتیجه عمل کاشت ایمپلنت با حداقل برش لثه است که موجب کاهش چشمگیره خونریزی نسبت به روش سنتی است.
از طرفی در این روش به دلیل تکمیل بودن اطلاعات دکتر از وضعیت دندان ها موجب میشود که طول عمر ایمپلنت بالا برود. از طرفی مدت زمان جراحی روش دیجیتال بسیار کمتر از سایر روش ها است.
بسیاری افراد به دلیل هزینه تمام شده پایین تر روش سنتی را انتخاب میکنند اما ممکن است با آگاهی از مزایای کاشت ایمپلنت دیجیتال این تفاوت قیمت را نادیده گرفته و روش دیچیتال را برای درمان انتخاب کنند.
در روش کاشت ایمپلنت دیجیتال با اسکن سه بعدی انجام می شود تا دندانپزشک به خوبی بتواند به بررسی استخوان فک و قرار گیری رشته های عصبی بپردازد. با استفاده از این اسکن سه بعدی عمل کاشت ایمپلنت با کمترین برش و خونریزی در سریع ترین زمان ممکن انجام می شود.
بسیاری افراد به دلیل هزینه تمام شده پایین تر روش سنتی را انتخاب میکنند اما ممکن است با آگاهی از مزایای کاشت ایمپلنت دیجیتال این تفاوت قیمت را نادیده گرفته و روش دیچیتال را برای درمان انتخاب کنند.
ایمپلنت دیجیتال که یک روش نوین در عصر دندانپزشکی امروزه است باعث شده است نگرانی افراد در حین انجام عمل کاهش یافته، بافت استخوانی و لثه های به میزان کمتری برش خورده و خونریزی کمتری را داشته باشند، میزان موفقیت عمل افزایش یافته و سرعت ترمیم و انجام روکش برای آن بالا رود.